Wij staan garant voor een onvergetelijke avond!

Live At The Hot House Jazzclub, Part II (DVD)

Live At The Hot House Jazzclub, part II (DVD)01.Sweet Sue
02. Good Queen Bess
03. Things Ain't What They Used To Be
04.St. Philip Street Break Down
06.The Old Rugged Cross
07.Lily Of The Vally
08.Lord, Lord, Lord
09.Some Of These Days
10.See See Rider
11.Going Home
12.Sail Along Silvery Moon

Bezetting: Ton van Brussel (tp), Will van Gessel (cl/saxen/zang), Erwin Schoen (cl/saxen/bj/zang), Hans Herwarth (tr), Jan de Jong (bj/git), Ben Wever (bas), Cees Heegstra (dms/zang).