banner


NIEUWS


nieuws2

jever19

Jever 2019

nieuws3

jever16
 
Jever 2016


      
Meer lezen klik op tekst

Hoe 7 krasse knarren Assen veroverden…

assen


Jazzclub Assen is bij de Stable Roof Jazzband altijd zeer positief in beeld geweest. Ook op eerste pinksterdag was het weer een feest om in Assen te mogen optreden. Voor het eerst zonder Hans Herwarth maar met trombonist Henk Strabbing trapten we in restaurant De Hertenkamp om precies half drie af voor ons Pinksterconcert t.g.v. de seizoenafsluiting.

Fijn dat Hans en Rita er bij konden zijn om te zien en te horen hoe het Hans gelukt was om de band in een formidabele bezetting achter te laten.

Vanaf het eerste nummer spatte de geestdrift de zaal in, die daarop navenant reageerde. Er werd geklapt, gejuicht en gedanst. Iedereen wilde tot het eind genieten. Wat wil je als orkest nog meer?

Het werd een heerlijke middag, zowel voor de muzikanten als voor het publiek, dat aan het eind van het optreden de band met een staande ovatie beloonde. Met een toegift ( een spetterende uitvoering van ICE CREAM) kon de band op haar beurt het enthousiaste publiek tevredenstellen.

Bestuurslid programmering Peter Tel was duidelijk in zijn slotwoord:  in deze bezetting behoort de Stable Roof Jazzband tot de beste oude stijl jazzorkesten van Nederland! Woorden waar het publiek het geheel en al mee eens was en waarmee wij uiteraard meer dan tevreden waren. 
logo
Algemene tekst

publiek

Mailing List


Wij houden u graag op de hoogte van onze recente en toekomstige optredens zowel in Nederland als in het buitenland.

Wilt u graag op onze mailing list?
Geef uw email-adres Klik hier

Zie ook onze agenda